MULTIPURPOSE GREASE

Маст на литиумски сапун произведена за подмачкување на обични и валкасти лежишта, под нормален притисок и нормална или повисока температура. Широк спектар на работни температури и голема отпорност на вода. Ова е маст која може да се користи како универзална маст за моторни возила и како општа маст за машини. Долгорочно подмачкување е загарантирано и тоа заради внимателно одбрани основни материјали и адитиви. Означено во склад со DIN 51502 K2K-30.

Како што е и вообичаено кај течните масти, упатствата за ракување на преносни системи и лежишта мора да се почитуваат. Оваа маст посебно се препорачува кај  HGV централни системи на подмачкување.

Варијанти на производот
Име SKU Bundle languages
Multipurpose Grease 3552 400 g Cartridge plastic D-GB-I-E-P
Multipurpose Grease 1833 400 g Cartridge plastic D-NL-F-GR-ARAB
Multipurpose Grease 7562 400 g Cartridge plastic D-RUS-UA
Multipurpose Grease 3553 1 kg Can sheet metal D-GB-I-E-P
Multipurpose Grease 1834 1 kg Can sheet metal D-NL-F-GR-ARAB
Multipurpose Grease 3554 5 kg Bucket plastic D-GB
Multipurpose Grease 3555 25 kg Bucket plastic D-GB
Multipurpose Grease 3556 50 kg Bucket sheet metal D-GB
Multipurpose Grease 3557 180 kg Drum sheet metal D-GB

ЛИЧЕН АСИСТЕНТ

Тука сме за вашите прашања:
Телефон: 070 400 953, 071 307 778
или преку контакт форма

MADE IN GERMANY

Топ квалитет кој се базира на испитување, развој и производство во Германија

КОМПЛЕТНА ПОНУДА

Изберете повеќе од 4.000 производи.
Се на едно место