NATURAL CAR CLEANING LEATHER

Еленска кожа третирана со масло за употреба во автомобилот и на стакло. Со исклучително добри впивачки особини. Не остава зад себе дамки и линии. Неутрален производ кој може да се користи со чиста вода. Не е погодно за користење со детергенти или шампони за автомобили. Да не се одлага во вреќичката додека е влажна и да не се изложува на топлина или диреткни сончеви зраци. За чистење користете сапун за раце.

За чистење на стакло, хром и обоени површини на патнички возила. Исто така може да се користи во домаќинството.

Кат бр : 1596

Употреба : Dry the clean surface with the wet and well wrung out Natural Car Cleaning Leather. Rinse out the Natural Car Cleaning Leather repeatedly in clear, warm water. Only curd soap is to be used to clean the leather.

Пакување : 1 KOM

ЛИЧЕН АСИСТЕНТ

Тука сме за вашите прашања:
Телефон: 070 400 953, 071 307 778
или преку контакт форма

MADE IN GERMANY

Топ квалитет кој се базира на испитување, развој и производство во Германија

КОМПЛЕТНА ПОНУДА

Изберете повеќе од 4.000 производи.
Се на едно место