Нова година, нови акции со LIQUI MOLY Maкедонија

За подобар старт на новата година, на нашите партнери (дилери, сервиси и продавници) во државата им подготвивме ПРОМОТИВНА комерцијална акција.

За секоја канта од 5 литри, полусинтетичко и синтетичко масло – Гратис адитив за гориво

За секое порачано буре моторно масло, од 60 литри, добивате ГРАТИС – 12 чистачи на сопирачки и делови.

Количините се ограничени… А акцијата има важност до исцрпување на залихата.