NOVA SUPER 10W 40

Nova Super SAE 10W-40 е минерално висококвалитетно мторно масло со низок степен на триење, а наменето е за користење во текот на целата година. Одбрани основни масла и висок степен на присутност на адитиви во ова масло гарантираат оптимално подмачкување во екстремни услови.

Универзално моторно масло за бензински и дизел мотори (всисни дизем мотори и за дизел мотори со турбо полначи, со или без меѓуладилници)

Oдобрувања:

  • ACEA A3
  • ACEA B3
  • ACEA E3
  • API SL
  • API CG-4

LIQUI MOLY го препорачува ова масло за возила кои треба да ги исполнат овие спецификации:

  • MAN 271
  • MB 228.1
  • MB 229.1
  • Volvo VDS
Варијанти на производот
Product Name SKU Bundle languages
Nova Super 10W-40 7350 1 l Canister plastic D
Nova Super 10W-40 7349 4 l Canister plastic D-GB-I-E-P
Nova Super 10W-40 7351 5 l Canister plastic D

Кликни на долните наслови и отвори го линкот со безбедносните податоци и Продукт информациите :

ЛИЧЕН АСИСТЕНТ

Тука сме за вашите прашања:
Телефон: 070 400 953, 071 307 778
или преку контакт форма

MADE IN GERMANY

Топ квалитет кој се базира на испитување, развој и производство во Германија

КОМПЛЕТНА ПОНУДА

Изберете повеќе од 4.000 производи.
Се на едно место