NOVA SUPER 15W 40

Повеќенаменско моторно масло. Штити од трошење и гарантира сихурност за време на подмачкување на моторот. Висок степен на присутност на адитиви во ова масло гарантира добро подмачкување. Може да се меша со ХД моторни масла.

Моторн масло кое може да се користи во текот на целата година, наменето е за бензински и дизел мотори со или без турбополначи.

Oдобрувања:

 • ACEA A2
 • ACEA B3
 • ACEA E2
 • API SJ
 • API CF-4
 • Allison C4
 • MIL-L 2104 E
 • MIL-L 46152 D
 • Volvo VDS

LIQUI MOLY го препорачува ова масло за возила кои треба да ги исполнат овие спецификации:

 • Caterpillar TO-2
 • MAN 271
 • MB 228.1
 • MTU Typ 1
Варијанти на производот
Product Name SKU Bundle languages
Nova Super 15W-40 1428 1 l Canister plastic D
Nova Super 15W-40 1426 5 l Canister plastic D
Nova Super 15W-40 1432 20 l Canister plastic D-GB-I-E-P
Nova Super 15W-40 1418 60 l Drum sheet metal D-GB
Nova Super 15W-40 1430 205 l Drum sheet metal D-GB

Кликни на долните наслови и отвори го линкот со безбедносните податоци и Продукт информациите :

ЛИЧЕН АСИСТЕНТ

Тука сме за вашите прашања:
Телефон: 070 400 953, 071 307 778
или преку контакт форма

MADE IN GERMANY

Топ квалитет кој се базира на испитување, развој и производство во Германија

КОМПЛЕТНА ПОНУДА

Изберете повеќе од 4.000 производи.
Се на едно место