NOVA SUPER 20W 50

Штити од трошење и гарантира сигурност при подмачкувањето на моторот. Висок степен на присуство на адитиви кое гарантира добри својства на подмачкување. Може да се меша со сите видови на ХД моторни масла.

Моторно масло кое може да се користи во текот на целата година, наменето за бензински и дизел мотори со или без турбополначи.

Oдобрувања:

  • ACEA A3
  • ACEA B4
  • ACEA E2
  • Allison C4
  • API SL
  • MIL-L 2104 E

LIQUI MOLY го препорачува ова масло за возила кои треба да ги исполнат овие спецификации:

  • Caterpillar TO-2
  • MAN 271
  • MB 228.3
Варијанти на производот
Product Name SKU Bundle languages
Nova Super 20W-50 1427 1 l Canister plastic D
Nova Super 20W-50 1421 5 l Canister plastic D
Nova Super 20W-50 1431 20 l Canister plastic D-GB

Кликни на долните наслови и отвори го линкот со безбедносните податоци и Продукт информациите :

ЛИЧЕН АСИСТЕНТ

Тука сме за вашите прашања:
Телефон: 070 400 953, 071 307 778
или преку контакт форма

MADE IN GERMANY

Топ квалитет кој се базира на испитување, развој и производство во Германија

КОМПЛЕТНА ПОНУДА

Изберете повеќе од 4.000 производи.
Се на едно место