Octane plus

Е дизајниран за да ги подорби работните резултати на бензинските мотори во подрачјата во кои октанскиот број  (RON) е пренизок што предизвикува неправилна работа на моторот, прегревање и останати проблеми предизвикани од помалиот број на октани. Овој адитив го зголемува октанскиот број и за 4 бода. Не содржи олово ниту други метали кои би можеле да го оштетат катализаторот.

Се користи како адитив за сите видови автомобили со бензински мотор, и тоа во цели на подобрување на силата и намалување на проблемите поврзани со горива со ниска содржина на октан.

Кат бр 7144
Употреба jedno pakovanje od 150 ml je dovoljno za 50 litara goriva. Povećava RON do 4 poena. Dodajte Octane Plus u rezervoaru za gorivo i onda dopunite sa gorivom. Mešanje se odvija automatski. Nemojte čuvati proizvod na temperaturi  > 40 °C za duži period!
Содржина 150 ml
Пакување 20
Tип Aditiv za benzin

Кликни на долните наслови и отвори го линкот со безбедносните податоци и Продукт информациите :

 

ЛИЧЕН АСИСТЕНТ

Тука сме за вашите прашања:
Телефон: 070 400 953, 071 307 778
или преку контакт форма

MADE IN GERMANY

Топ квалитет кој се базира на испитување, развој и производство во Германија

КОМПЛЕТНА ПОНУДА

Изберете повеќе од 4.000 производи.
Се на едно место