Oil Additiv

Подмачкувачот MoS2 (молибден ди сулфат), има за цел да го намали триењето. Формира слој отпорен на висок притисок на сите површини во моторот во кои настанува триење и на лизгачките површини. Ова, пак, резултира со – значајна заштеда во потрошувачката на масло и гориво, значајно намалување на трошењето на моторните делови, помал број на дефекти, формирање на подмачкувачки својства во случаите на нужда. Тестиран е на катализатори и турбо состави.

Додајте на новото масло за бензински или дизел мотори. Може да се меша со сите моторни масла кои се наоѓаат на пазарот.

Kaт. бр 8352
Додајте 50 ml за 1 литар моторно масло
Содржина  125 ml
Пакување 12
Тип на адитив Адитив за масло

Кликни на долните наслови и отвори го линкот со безбедносните податоци и Продукт информациите :

 

ЛИЧЕН АСИСТЕНТ

Тука сме за вашите прашања:
Телефон: 070 400 953, 071 307 778
или преку контакт форма

MADE IN GERMANY

Топ квалитет кој се базира на испитување, развој и производство во Германија

КОМПЛЕТНА ПОНУДА

Изберете повеќе од 4.000 производи.
Се на едно место