Oil Sludge Flush

Продолжени временски интервали помеѓу две замени на масло, недостаток на квалитетно масло, мотори кои согоруваат масло па со тоа ја зголемуваат количината на јаглердони оксиди – придонесуваат за создавање на талог во моторот. Овој талог ги затвара маслените мрежички, филтри за масло и сите канали на масло, со што се намалува дистрибуцијата на масло. Резултат на сето ова може да биде оштетување на моторот. Отстранувачот на маслениот талог го чисти моторот и маслото, и ги одржува чисти маслените канали од нечистотии, го намалува таложењето на цилиндрите, го спречув нецелосното подмачкување и го штити моторот од оштетување.

За сите бензински и дизел мотори со или без турбо состав. Може да се користи со сите моторни масла кои се наожаат на пазарот. Додајте на мотороното масло 100-300 км пред промена на маслото.

Кат.бр 5200
 300 ml е доволно за мотори со капацитет до 5 литри. По додавање возете нормално околу 200 км, но избегнувајте операции под полн гас. Потоа сменете масло и филтер. Може да се користи пред замена на моторното масло.
Содржина  300 ml
Пакување 6
Тип на адитив Адитив за масло

Кликни на долните наслови и отвори го линкот со безбедносните податоци и Продукт информациите :

ЛИЧЕН АСИСТЕНТ

Тука сме за вашите прашања:
Телефон: 070 400 953, 071 307 778
или преку контакт форма

MADE IN GERMANY

Топ квалитет кој се базира на испитување, развој и производство во Германија

КОМПЛЕТНА ПОНУДА

Изберете повеќе од 4.000 производи.
Се на едно место