Oil smoke stop

Дизајниран е за смалување на синиот издувен гас и подобрување на компресијата во моторите кои трошат масло во големи количини. Заснован е на материјал кој има исклучително восок индкес на вискозитет. Oil Smoke Stop е долгорочно ефикасен со тоа што одржува вискозитет на масото на високо ниво. Се додада за време на промена на маслото но и помеѓу две промени на масло во случај потрошувачката на масло да е исклучително висока.

Ппсебно се препорачува кај постари мотори кои се изложени на високо оптоварување и температури. Погоден е за бензински и дизел мотори и ефикасно го намалува чадењето на моторот и високата потрошувачка на масло, како и нискиот притисок на масло и ниска компресија. Додајте на маслото додека е загреено.

Kaт бр 1960
Употреба Jedno pakovanje od 300 ml je dovoljno za 4 – 6 litara motornog ulja. Ne dodavajte manje od 10%. Dodajte vrućem motoru prilikom svake promene uljai između promne ulja ako je potrošnja velika.
Содржина 300 ml
Пакувањe 20
Tип Aditiv za ulje

Кликни на долните наслови и отвори го линкот со безбедносните податоци и Продукт информациите :

ЛИЧЕН АСИСТЕНТ

Тука сме за вашите прашања:
Телефон: 070 400 953, 071 307 778
или преку контакт форма

MADE IN GERMANY

Топ квалитет кој се базира на испитување, развој и производство во Германија

КОМПЛЕТНА ПОНУДА

Изберете повеќе од 4.000 производи.
Се на едно место