OIL SPOT REMOVER

Може да се користи на сите површини. Едноставна употреба. Отстранува маслени дамки од сите површини како што се асфалт, клинкер и бетон.

 

Се користи за отстранување на нечистотии од подовите на работилници. Може да се користи на сите впивачки и мазни површини како што се бетон, асфалт, керамика итн.

 

Кат бр : 3315

Употреба : Shake aerosol can well before use. Spray on the contaminated surfaces from a distance of around 20 cm and allow it to act for approx. 20-30 minutes. Remove residues after the product has dried. Repeat the process if necessary. Use for oil loss analysis: Clean the engine and allow it to dry. Then spray Oil Spot Remover on the contact surfaces of the engine and allow to dry. It becomes discolored where there is a leak.

Пакување : 400 ml

ЛИЧЕН АСИСТЕНТ

Тука сме за вашите прашања:
Телефон: 070 400 953, 071 307 778
или преку контакт форма

MADE IN GERMANY

Топ квалитет кој се базира на испитување, развој и производство во Германија

КОМПЛЕТНА ПОНУДА

Изберете повеќе од 4.000 производи.
Се на едно место