ONE FOR ALL DEEP TREATMENT

Овој производ се користи универзално за сите врсти на чистење, заштита и нега, а може да се користи во моторни возила, за хоби и во домаќинство и во градина. Високиот концентрат на овој препарат за длабински третман дава постојан мат сјај и на оние пластични компоненти кои одамна изгубиле оригинален сјај. Единствениот длабински третман отстранува нечистотија, прашина и вода и дава долготрајна заштита.

Чисти, негува и ја штити управувачката плоча, гумените улошки на вратите, пластичните браници, градинарскиот мебел, ги импрегнира дрвените материјали, кожа, прозорски рамки и пластични стреи итн. Редовната употреба на овој производ го продолжува животниот век на опремата и и враќа сјај како да е нова.

Кат бр : 1650

Употреба : Clean the parts to be treated beforehand. Shake One-for-all Deep Treatment vigorously before use. Next, apply evenly to a soft cloth or sponge and gently rub into the surface. If necessary, rub again using a dry cloth. Regular application gives the optimum results.

Because of the risk of slipping, not suitable for steering wheels, pedals, seat surfaces, gear lever knobs or motorbike tyres. Do not spray the brake system.

Пакување : 250 ml

ЛИЧЕН АСИСТЕНТ

Тука сме за вашите прашања:
Телефон: 070 400 953, 071 307 778
или преку контакт форма

MADE IN GERMANY

Топ квалитет кој се базира на испитување, развој и производство во Германија

КОМПЛЕТНА ПОНУДА

Изберете повеќе од 4.000 производи.
Се на едно место