PAINT CLEANER

Отстранува катран, нечистотија, масни дамли и површинска рѓа чисти и полира. Го обновува оригиналниот длабински сјај на бојата. Ги поправа помалите површински пукнатини. По третманот со овој препарат обоените површини би требало да бидат третирани со  LIQUI MOLY Hard Wax.

Се препорачува за неметалик бои, и тоа од мат сјај па се до оштетени обоени површини. Не смее да се користи на металик бои.

Кат бр: 1486

Употреба : First, the surfaces to be treated must be thoroughly cleaned and dried. Shake Paint Cleaner vigorously before use and pour onto a soft rag, polishing cloth or sponge. Apply thinly and evenly to the paint surface using light pressure and circular movements. Only treat one section at a time. Allow Paint Cleaner to dry until it forms a light coat. Remove this and polish using a clean, dry cloth. Do not use under direct heat or on warm paint surfaces. Not suitable for matt paints!

Пакување : 500 ml

ЛИЧЕН АСИСТЕНТ

Тука сме за вашите прашања:
Телефон: 070 400 953, 071 307 778
или преку контакт форма

MADE IN GERMANY

Топ квалитет кој се базира на испитување, развој и производство во Германија

КОМПЛЕТНА ПОНУДА

Изберете повеќе од 4.000 производи.
Се на едно место