PAINT POLISHING CREAM

Чисти, полира и штити. Придонесува за исклучителен сјај на автомобилот. Дава одлична заштита од оштетувања кои настануваат како резултат на средината како и оние кои настануваат при перење на возилото. Поправа мали пукнатини, остава врвен сјај и го враќа изворниот изглед на мат бои. Бидејќи се работи за крема, доволно е да се користат помали количини за третман на оштетени површини.

Се препорачува за обични и металик бои со нов сјај или со помал мат сјај.

Kat br : 1532

Upotreba : Before application, thoroughly clean the paint surfaces to be treated and dry them carefully. Remove Paint Polishing Cream from the can using a soft rag, polishing cloth or sponge and apply thinly and evenly using light pressure and circular movements. Only treat one section at a time. Allow Paint Polishing Creme to dry until it forms a matt coat. Then remove with LIQUI MOLY Microfiber Cloth (part no. 1651) and polish the surface to a high sheen. Do not use under strong sunlight or on warm paint surfaces. Protect against frost. Regular application gives the optimum results.

Pakovanje : 300 g

ЛИЧЕН АСИСТЕНТ

Тука сме за вашите прашања:
Телефон: 070 400 953, 071 307 778
или преку контакт форма

MADE IN GERMANY

Топ квалитет кој се базира на испитување, развој и производство во Германија

КОМПЛЕТНА ПОНУДА

Изберете повеќе од 4.000 производи.
Се на едно место