Petrol stabilizer

Комбинација на агенти за заштита од корозија, таложење и стареење на горивото. Придонесува за полесно зимување на косилки, ланчани пили, мотор тркала и сите други 2 тактни и 4 тактни бензински мотори. Складиштењето и зимување на косилки и друга моторна опрема

Кат бр 5107
Употреба 25 ml (dodanih sa specijalnim dozerom) su dovoljni da začuvaju 5 litara goriva. Pred ostavljanja u spremnik, dodajte adkevatnu količinu aditiva u rezervoar i ostavite motor da radi oko 10 minuta.
Содржина 250 ml
Пакување 6
Tип Aдитив за бензин

ЛИЧЕН АСИСТЕНТ

Тука сме за вашите прашања:
Телефон: 070 400 953, 071 307 778
или преку контакт форма

MADE IN GERMANY

Топ квалитет кој се базира на испитување, развој и производство во Германија

КОМПЛЕТНА ПОНУДА

Изберете повеќе од 4.000 производи.
Се на едно место