Petrol system care

Високо ефективна комбинација на агенти за заштита на сите типови на бензински систем на вбризгување. Штити од трошење на моторот, корозија и бензински талози.

Превенциски третман за моторни возила со вграден бензински систем на вбризгување.

Кат бр 5108
Употреба Za preventivno održavanje, dodajte rezervoaru za gorivo svakih 2.000 km. Proizvod se meša sa gorivom automatski. Jedno pakovanje od 300 ml je dovoljno za 75 litara goriva. Sa dugoročnim efektom.
Содржина 300 ml
Пакување 6
Tип Aditiv za benzin

Кликни на долните наслови и отвори го линкот со безбедносните податоци и Продукт информациите :

ЛИЧЕН АСИСТЕНТ

Тука сме за вашите прашања:
Телефон: 070 400 953, 071 307 778
или преку контакт форма

MADE IN GERMANY

Топ квалитет кој се базира на испитување, развој и производство во Германија

КОМПЛЕТНА ПОНУДА

Изберете повеќе од 4.000 производи.
Се на едно место