PLASTIC DEEP TREATMENT

Ги чисти, третира и штити сите пластични и гумени компоненти и ја освежува нивната надворешност. Длабока пенетрација во пластиката дава оптимална, долготрајна заштита. Наменето за користење на внатрешноста и надворешната страна на возилото. Овој препрат има антистатички својства со што ги одбива нечистотиите и им дава мат сјај на третираните површини. Исто така, особено е прикладен за пластични површини в домаќинството и градината.

Особено погоден за нега и заштита на сите пластични компоненти на возилата, како што се делови на надворешната и внатрешна страна на камперот и друга камп опрема, чамци, спортски артикли, но и во домаќинството.

кат бр : 1536

Употреба : Pre-clean heavily contaminated parts. Shake Plastic Deep Treatment vigorously before use. Next, apply evenly to a soft cloth or sponge and lightly rub in to the surface. If necessary, rub again using a dry cloth. Repeat treatment if the surface is badly weathered. Regular application gives the optimum appearance

Пакување : 500 ml

ЛИЧЕН АСИСТЕНТ

Тука сме за вашите прашања:
Телефон: 070 400 953, 071 307 778
или преку контакт форма

MADE IN GERMANY

Топ квалитет кој се базира на испитување, развој и производство во Германија

КОМПЛЕТНА ПОНУДА

Изберете повеќе од 4.000 производи.
Се на едно место