POLISH AND WAX

Чисти, полира и дава исклучителен сјај во еден чекор. Со исклучително долготрајна заштита. За висок сјај. Редовното користење на овој препарат придонесува за оптимални резултати. Може да се користи во машини за полирање.

Се препорачува за враќање на сјајот на обичните и металик бои.

Кат бр : 1467

Употреба : First, thoroughly clean the surfaces to be polished and dry them carefully. Shake Wax & Polish vigorously before use and pour onto a soft rag, polishing cloth or sponge. Apply thinly and evenly to the paint surface using circular movements and slight pressure. Only treat one section at a time. Allow Wax and Polish to dry until it forms a matt coat. Remove this and polish using a clean, dry cloth. Do not use under direct heat or on warm paint surfaces. Regular application gives the optimum results. Between treatments, use Liqui Moly Hard Wax.

Пакување : 500 ml

ЛИЧЕН АСИСТЕНТ

Тука сме за вашите прашања:
Телефон: 070 400 953, 071 307 778
или преку контакт форма

MADE IN GERMANY

Топ квалитет кој се базира на испитување, развој и производство во Германија

КОМПЛЕТНА ПОНУДА

Изберете повеќе од 4.000 производи.
Се на едно место