PRO-LINE DIESEL SYSTEM CLEANER

Ја редуцира количината на издувни гасови и ја подобрува концентрацијата на издувните гасови пред нивното тестирање. Успешно е тестиран на меѓународни тест-бенч испитувања. Ги чисти инјекторските иглички и целиот систем за гориво од наслаги на нечистотија. Го спречува затварањето на игличките на вбризгувачите и формирање на смола на нивниот врв. Го подобрува процесот на согорување а моторот има повторно првобитна сила.

Погоден е за сите всисни и турбо мотори. Раствара наслаги на нечистотија. Спремен е за користење. Се користи неразреден.

 

Кат бр 5156
Употреба Add to the tank during each inspection and after carrying out repairs on the fuel system. To eliminate problems, we recommend mixing diesel system cleaner with fuel during refueling over a period of approximately 2,000 km.
Contents of can sufficient for max. 70 liters of fuel.
Содржина 1 l
Пакување 6
Тип Aditiv Proline

Кликни на долните наслови и отвори го линкот со безбедносните податоци и Продукт информациите :

ЛИЧЕН АСИСТЕНТ

Тука сме за вашите прашања:
Телефон: 070 400 953, 071 307 778
или преку контакт форма

MADE IN GERMANY

Топ квалитет кој се базира на испитување, развој и производство во Германија

КОМПЛЕТНА ПОНУДА

Изберете повеќе од 4.000 производи.
Се на едно место