PRO-LINE DIESEL SYSTEM CLEANER K

Содржи високоефективна комбинација на додатоци за брзо и потполно чистење на штетните наслаги во системот за гориво на дизел моторите. Дава оптимална заштита од корозија и ја зголемува ефикасноста на моторот.

Погоден е за сите дизел мотори вклучувајќи и „common rail” како и мотори со сoставот пумпа – дизна.

 

Кат бр 5144
Употреба
Add to the tank during each inspection and after carrying out repairs on the fuel system. To eliminate problems, we recommend mixing the product with fuel during refueling over a period of approximately 2,000 km. Contents of can sufficient for max. 300 liters of fuel.
Содржина 1 l
Пакување 6
Тип Aditiv Proline

ЛИЧЕН АСИСТЕНТ

Тука сме за вашите прашања:
Телефон: 070 400 953, 071 307 778
или преку контакт форма

MADE IN GERMANY

Топ квалитет кој се базира на испитување, развој и производство во Германија

КОМПЛЕТНА ПОНУДА

Изберете повеќе од 4.000 производи.
Се на едно место