Pro line engine wear protection

Квалитетно средстви за подмачкување на база на молибден дисулфид (MoS2)  и минерално масло. Создава високоотпорна покривка на допирните и лизгачки површини. Намалува триење, овозможува помирно и поекономично работење на моторот. Компатибилен е со турбо полначи и катализатори,

Да се додаде на маслото за бензински и дизел мотори на патнички возила, камиони, автобуси, земјоделски и градежни машини, компресори, пумпи итн. Се меша со сите моторни масла.

 

Кат бр 5197
Употреба Contents sufficient to treat up to 25 liters of motor oil. The product can be added to the motor oil at any time.
Note: Do not use in vehicle systems equipped with a wet clutch!
Содржина 1 l
Пакување 6
Tип Aditiv Proline

ЛИЧЕН АСИСТЕНТ

Тука сме за вашите прашања:
Телефон: 070 400 953, 071 307 778
или преку контакт форма

MADE IN GERMANY

Топ квалитет кој се базира на испитување, развој и производство во Германија

КОМПЛЕТНА ПОНУДА

Изберете повеќе од 4.000 производи.
Се на едно место