PRO-LINE FUEL INJECTION CLEANER

Ја редуцира емисијата на CO и HC и ја враќа вредноста пред тестирање на издувните гасови. Успешно е тестиран во склад со меѓународните ЦЕЦ стандарди за тест-бенч испитување. Елиминира – проблеми поврзани со студено стартување, неправилна работа на минимум, слаба реакција на додавање гас, губење на силата, а го смалува и загадувањето на околината.

Пригоден е за сите врсти на карбураторски системи за вбризгување на гориво. Треба да се додаде директно во резервоарот за гориво. Кога производот е ставен во резервоарот, истиот треба да е најмалку ¾ полн.

 

Кат бр 5153
Употреба To be added directly into the fuel tank. As a preventive measure, add during each inspection, after repairs on the fuel system and after each Jet-Clean cleaning operation. The product mixes with the fuel automatically.
Contents of can sufficient for max. 70 liters of fuel.
Содржина 500 ml
Пакување 6
Tип Aditiv Proline

ЛИЧЕН АСИСТЕНТ

Тука сме за вашите прашања:
Телефон: 070 400 953, 071 307 778
или преку контакт форма

MADE IN GERMANY

Топ квалитет кој се базира на испитување, развој и производство во Германија

КОМПЛЕТНА ПОНУДА

Изберете повеќе од 4.000 производи.
Се на едно место