PRO-LINE GEAR OIL ADDITIVE

Докажано ја намалува работната температура и го намалува трошењето. Овозможува потивка работа и зголемена ефикасност поради ефектот што го има на површината на запчаниците. Се препорачува кај рачни менувачи и диференцијални преносници.

Се препорачува за употреба кај рачни менувачи, преноси и диференцијали. Може да се користи и кај механички серво уреди

 

Кат бр 5198
Употреба
Add Pro-Line Gear Oil Additive to the gear oil – mixing takes place automatically whilst running. The product is suitable for both mineral and synthetic gear oils. One tube is sufficient for up to 15 liters of gear oil (corresponds to a concentration of 1 %). In problematic cases, we recommend adding a 2% dosage to the gear oil.
Содржина 150 ml
Пакување 12
Tип Aditiv Proline

ЛИЧЕН АСИСТЕНТ

Тука сме за вашите прашања:
Телефон: 070 400 953, 071 307 778
или преку контакт форма

MADE IN GERMANY

Топ квалитет кој се базира на испитување, развој и производство во Германија

КОМПЛЕТНА ПОНУДА

Изберете повеќе од 4.000 производи.
Се на едно место