PRO-LINE GEAR OIL LEAK STOP

Ги обновува скрутените пластични и гумени дихтунзи и го спречува капењето на маслото. Ја намалува загадувањето на средината. Го спречува замастувањето на спојката и оштетување на преносникот предизвикано од недостаток на масло.

За мануелни, помошни и диференцијални преносници

 

Кат бр 5199
Употреба Contents of can (500 ml) sufficient to treat up to 10 liters of gear oil. The product can be added at any time. Sealing first takes place after about 600 to 800 km of driving. To guarantee a lasting effect, we recommend using Pro-Line Gear Oil Leak Stop at every oil change.
Содржина 500 ml
Пакувањe 6
Tип Aditiv Proline

ЛИЧЕН АСИСТЕНТ

Тука сме за вашите прашања:
Телефон: 070 400 953, 071 307 778
или преку контакт форма

MADE IN GERMANY

Топ квалитет кој се базира на испитување, развој и производство во Германија

КОМПЛЕТНА ПОНУДА

Изберете повеќе од 4.000 производи.
Се на едно место