Pro line Jet Clean T. C.

Високо концентрирана течност за чистење спремна за употреба за дирекнта примена со помош на JetClean уредот. Ги растопува и отстранува наслагите како и друга нечистотија во резервоарот за гориво и системот на водовите па по потреба ја врзува постоечката вода. Го подобрува работењето на моторот. Ги негува и штити целите системи на гориво од абење и корозија, ја зголемува работната сигурност.

За сите бензински и дизел мотори со или без филтер за честички (DPF). За директна примена со JetClean уредот. Препорака на фирмата LIQUI MOLY: за отстранување на проблеми. Тестиран на турбополначи и катализатори.

 

Кат бр 5137
Употреба Prior to cleaning, empty the fuel tank using the JetClean Tronic unit following the operating instructions. Then add 1.5 liters of ProLine JetClean Fuel Tank Cleaner (undiluted) to the vehicle fuel tank. Carry out cleaning using the JetClean Tronic unit according to the operating instructions. Establish line connections back to their original state and refill the vehicle fuel tank. Note: The extracted cleaning fluid must be properly disposed of after cleaning. We recommend replacing the vehicle’s fuel filter and the filter insert of the cleaning unit following the cleaning procedure..
Содржина 400 ml
Пакување 6
Тип Aditiv Proline

Кликни на долните наслови и отвори го линкот со безбедносните податоци и Продукт информациите :

ЛИЧЕН АСИСТЕНТ

Тука сме за вашите прашања:
Телефон: 070 400 953, 071 307 778
или преку контакт форма

MADE IN GERMANY

Топ квалитет кој се базира на испитување, развој и производство во Германија

КОМПЛЕТНА ПОНУДА

Изберете повеќе од 4.000 производи.
Се на едно место