Pro line JC D.I.C

За JetClean уредите. Ја намалува количината на емисија на загадувачи и ја подобрува концентрацијата на чад пред тестирање на издувните гасови. Успешно тестиран и во склад со меѓународните CEC тест бенч – систем на тестирање. Ги чисти игличките на вбризгувачите а целиот систем на гориво гго одржува чист и слободен од наслаги. Спречува валкање и формирање наслаги на смола на иглиците на инјекторите. Го подобрува процесот на согорување а кај моторот ја обновува првобитната сила.

Погоден за сите всисни и турбо мотори. Спремен за употреба. Се кристи само во неразредена состојба.

 

Кат бр 5154
Употреба Ready for use for undiluted filling of the JetClean devices. A detailed application description is given in the instructions for use for the JetClean devices.
Содржина 500 ml
Пакување 6
Tип Aditiv Proline

ЛИЧЕН АСИСТЕНТ

Тука сме за вашите прашања:
Телефон: 070 400 953, 071 307 778
или преку контакт форма

MADE IN GERMANY

Топ квалитет кој се базира на испитување, развој и производство во Германија

КОМПЛЕТНА ПОНУДА

Изберете повеќе од 4.000 производи.
Се на едно место