Pro line Jet Clean S.C.K

Концентрат за  JetClean уредите. Ја намалува количината на  CO и HC емисии и ги подобрува нивните вредности пред тестирање на издувните гасови. Успешно тестиран во склад со межународниот  CEC test-bench систем на тестирања. Елиминира проблеми на ладно палење, неправилна работа на минимум, спори реакции на додавање гас, губење на силата и високи вредности на загадувачите во издувните гасови.

Погоден за сите врсти на бензински мотори и системите на бензински вбрис=згувања. Исполнете го JetClean со најмногу  4,5 литри безоловен бензин и со 500 мл  Petrol System Intensive концентрат на средството за чистење.

 

Кат бр 5152
Употреба
Mix the contents of the can (500 ml) with 4.5 l high-quality, premium-grade fuel of high quality in a clean gas can. Fill the finished mixture of cleaning agents in the tank of the respective JetClean device. A detailed application description is given in the instructions for use for the JetClean devices.
Содржина 500 ml
Пакување 6
Tип Aditiv Proline

ЛИЧЕН АСИСТЕНТ

Тука сме за вашите прашања:
Телефон: 070 400 953, 071 307 778
или преку контакт форма

MADE IN GERMANY

Топ квалитет кој се базира на испитување, развој и производство во Германија

КОМПЛЕТНА ПОНУДА

Изберете повеќе од 4.000 производи.
Се на едно место