Pro line Jet Clean S.C.K

Концентрат за JetClean уредот. Ј намалува количината на емисијата на CO и HC и ги подобрува вредностите пред тестирање на издувните гасови. Успешно тестиран и во склад со меѓународните CEC тест бенч – систем на тестирање. Ги елиминира проблемите на студено палење, неправилна работа на минимум, спори реакции на додавање гас, губиток на сила и високи вредности за полутанти во издувните гасови.

Погоден е за сите врсти на бензински мотори и системите на бензинско вбризгување. Исполнете го  JetClean со најмногу 4,5 литри безоловен бензин и со 500 мл Petrol System Intensive концентрат на средствата за чистење.

 

Кат бр 5152
Употреба
Mix the contents of the can (500 ml) with 4.5 l high-quality, premium-grade fuel of high quality in a clean gas can. Fill the finished mixture of cleaning agents in the tank of the respective JetClean device. A detailed application description is given in the instructions for use for the JetClean devices.
Содржина 500 ml
Пакување 6
Тип Aditiv Proline

Кликни на долните наслови и отвори го линкот со безбедносните податоци и Продукт информациите :

ЛИЧЕН АСИСТЕНТ

Тука сме за вашите прашања:
Телефон: 070 400 953, 071 307 778
или преку контакт форма

MADE IN GERMANY

Топ квалитет кој се базира на испитување, развој и производство во Германија

КОМПЛЕТНА ПОНУДА

Изберете повеќе од 4.000 производи.
Се на едно место