Pro line Jet Clean S.C.

Високо концентрирана течност за чистење спремна за употреба за директна примена со JetClean уредот. Ги отстрануба наслагите на вентилите за вбризгување, всисните вентили, свеќички, во комората за согорување и спречува повторно стварање. Го подобрува работењето на моторот и ги оптимизира вредностите на издувните гасови. Спречува потешкотии при придвижување, неправилна работа на моторот, лошо прифаќање на гасот и губиток на сила. Ги негува и штити целите системи на гориво од абење, наслаги и корозија. Чистите мотори трошат помалку гориво и го намалуваат исфрлањето на штетни материи.

Прикладен е за сите бензински мотори. За директна примена преку JetClean уредот. Препорака на фирмата LIQUI MOLY: превентивно за време на секој преглед, по поправки на системот за гориво и заради отстранување на проблеми. Тестиран е со турбополначи и катализатори.

 

Кат бр 20691
Употреба
Ready for use for undiluted filling of the JetClean devices. A detailed application description is given in the instructions for use for the JetClean devices.
Содржина 300 ml
Пакување 12
Тип Aditiv Proline

Кликни на долните наслови и отвори го линкот со безбедносните податоци и Продукт информациите :

ЛИЧЕН АСИСТЕНТ

Тука сме за вашите прашања:
Телефон: 070 400 953, 071 307 778
или преку контакт форма

MADE IN GERMANY

Топ квалитет кој се базира на испитување, развој и производство во Германија

КОМПЛЕТНА ПОНУДА

Изберете повеќе од 4.000 производи.
Се на едно место