Pro line oil loss stop

Ги обновува гумените и пластични дихтунзи и така ја намалува потрошувачката на масло преку прстените и водилките на вентилите. Спречува губиток на вискозитет на маслото, а со тоа и формирање на маслени дамки на патиштата и во гаражите, компатибилен е со сите моторни масла.

Може да се користи на бензински и дизел мотори.

 

Кат бр 5182
Употреба Contents of the can (1 liter) are sufficient for up to 15 liters of motor oil. The product can be added at any time. After adding, run the engine until warm or drive the vehicle. Sealing first takes place after about 600 to 800 km of driving. To guarantee a lasting effect, we recommend adding Pro-Line Oil Leak Stop after each oil change.

Note: Not suitable for use in motorcycles with wet clutches!

Содржина 1 l
Пакување 6
Tип Aditiv Proline

Кликни на долните наслови и отвори го линкот со безбедносните податоци и Продукт информациите :

ЛИЧЕН АСИСТЕНТ

Тука сме за вашите прашања:
Телефон: 070 400 953, 071 307 778
или преку контакт форма

MADE IN GERMANY

Топ квалитет кој се базира на испитување, развој и производство во Германија

КОМПЛЕТНА ПОНУДА

Изберете повеќе од 4.000 производи.
Се на едно место