Pro line Radiator cleaner

Концентрат посебно развиен за чистење на сите разладни системи вклучувајќи ги и оние на моторните возила. Ги раствара налепените наслаги и масло на ладилниците, системите за греење и моторите.

Погоден е за сите водени разладни системи на моторни возила, автобуси и камиони.

 

Кат бр 5189
Употреба Add contents to the cooling water. Run the heating system. Depending on the degree of contamination let the engine run approximately 10 to 30 minutes. Drain the cleaner and flush out the cooling system with water. Fill the cooling system according to the manufacturer’s instructions. Contents will treat up to 50 liters of coolant.

 

Содржина 1 l
Пакување 6
Tип Aditiv Proline

Кликни на долните наслови и отвори го линкот со безбедносните податоци и Продукт информациите :

ЛИЧЕН АСИСТЕНТ

Тука сме за вашите прашања:
Телефон: 070 400 953, 071 307 778
или преку контакт форма

MADE IN GERMANY

Топ квалитет кој се базира на испитување, развој и производство во Германија

КОМПЛЕТНА ПОНУДА

Изберете повеќе од 4.000 производи.
Се на едно место