Pro line Radiator stop lеак

Понекогаш е многу тешко да е откријат мали пропуштања, слаби спојки и ситни пукнатини на разладниот систем. Овој производ веднаш и потполно ги затвара ваквите пропуштања. Ја штити комората на согорување од продирање на вода. Компатибилен е со сите разладни течности и антифриз.

За сите разладни и системи за греење со и без филтри. Компатибилен е со алуминиумски и пластични ладилници.

 

Кат бр 5178
Употреба Shake well before use. Add contents to the cold cooling system. Start up the heater. Then drive the vehicle for at least 10 minutes. Contents will treat up to 40 liters of coolant.
Содржина 250 ml
Пакување 12
Тип Aditiv Proline

Кликни на долните наслови и отвори го линкот со безбедносните податоци и Продукт информациите :

ЛИЧЕН АСИСТЕНТ

Тука сме за вашите прашања:
Телефон: 070 400 953, 071 307 778
или преку контакт форма

MADE IN GERMANY

Топ квалитет кој се базира на испитување, развој и производство во Германија

КОМПЛЕТНА ПОНУДА

Изберете повеќе од 4.000 производи.
Се на едно место