PRO-LINE SUPER DIESEL ADDITIVE

Со кетан плус формула за поголема сила на моторот, помалку тропања, потивка работа и полесен старт. Го чисти моторот и системот на вбризгувањ па го спречува и лепењето и блокадата на иглата на распрскувачот, овозможува подобро искористување на енергијата. Ја намалува корозијата и трошењето. Компатибилен е со турбо полначи и дизел горива, со ниско ниво на сулфур.

Погоден е за сите дизел мотори на патнички, товарни возила, градежни и стационарни машини. Посебно се препорачува за заштита на моторот за време на подолго мирување во екстремни услови.

 

Кат бр 5176
Употреба Pro-Line Super Diesel Additive can be added to the fuel after carrying out repair work on the fuel system or during an inspection. Pro-Line Super Diesel Additive can be added every 2,000 km as a preventative measure or added to commercial vehicles at every other refueling stop. Mixing takes place automatically. Contents of the can are sufficient to treat up to 300 liters of fuel (dosage 1:300). Pro-Line Super Diesel Additive is also well-suited for decommissioning vehicles by protecting the fuel system from corrosion build-up.
Содржина 1 l
Пакување 6
Тип Aditiv Proline

Кликни на долните наслови и отвори го линкот со безбедносните податоци и Продукт информациите :

 

ЛИЧЕН АСИСТЕНТ

Тука сме за вашите прашања:
Телефон: 070 400 953, 071 307 778
или преку контакт форма

MADE IN GERMANY

Топ квалитет кој се базира на испитување, развој и производство во Германија

КОМПЛЕТНА ПОНУДА

Изберете повеќе од 4.000 производи.
Се на едно место