Pro line Visco plus

Модерни и висококвалитетни адитиви овозможуваат стабилен вискозитет на маслото. Дава врвна заштита кај ладен старт и екстремни оптиварувања како и заштита од трошење. Намалува потрошувачка на маслото, бука од хидроуличните подигнувачи и ја враќа силата кај постарите мотори. Не го зголемува вискозитетот на студеното масло и возоможува полесен старт при ниски температури.

За сите бензински и дизел мотори на патнички и товарни возила, автобуси, градежни и земјоделски машини.

 

Кат бр 5196
Употреба Contents sufficient to treat up to 20 liters of motor oil. After adding to the motor oil, allow the engine to run warm. The product can be added at any time. Do not exceed the maximum oil fill level (drain oil off before filling if necessary). Note: Not suitable for use in vehicles with wet clutches!

 

Содржина 1 l
Пакување 6
Тип Aditiv Proline

Кликни на долните наслови и отвори го линкот со безбедносните податоци и Продукт информациите :

ЛИЧЕН АСИСТЕНТ

Тука сме за вашите прашања:
Телефон: 070 400 953, 071 307 778
или преку контакт форма

MADE IN GERMANY

Топ квалитет кој се базира на испитување, развој и производство во Германија

КОМПЛЕТНА ПОНУДА

Изберете повеќе од 4.000 производи.
Се на едно место