Radiator cleaner

Наслагите во системот за ладење и системот за греење оневозможуваат размена на топлина, ги блокираат термостатските вентили и регулаторските механизми. Превисоките температури предизвикуваат неекономична работа на моторот, но со себе носат и висок ризик од трошење и оштетување на моторот. Чистачот на ладилници ги отстранува опасните наслаги и овозможува работа н оптимална температура.

Погодно е за сите видови на системи за ладење и греење. Не содржи киселини или алкали, а има својство на неутрализирање на киселините.

 

Кат бр 21309
Употреба Add contents to the cooling water. Run the heating system. Depending on the degree of contamination let the engine run approximately 10 to 30 minutes. Drain the cleaner and flush out the cooling system with water. Fill the cooling system according to the manufacturer’s instructions. The content (300 ml) is sufficient for 10 litres of water.
Содржина 300 ml
Пакување 20
Tип Aditiv za hladnjake

Кликни на долните наслови и отвори го линкот со безбедносните податоци и Продукт информациите :

ЛИЧЕН АСИСТЕНТ

Тука сме за вашите прашања:
Телефон: 070 400 953, 071 307 778
или преку контакт форма

MADE IN GERMANY

Топ квалитет кој се базира на испитување, развој и производство во Германија

КОМПЛЕТНА ПОНУДА

Изберете повеќе од 4.000 производи.
Се на едно место