Radiator stop leak

Помалите капења на течноста од ладилникот на спојките или ситните пукнатини во системот на ладење не се лесни за лоцирање (единствено што може да се примети е намалената количина на разладна течност во системот). Radiator Stop-Leak веднаш ги затвара и потполно малите ситни пукнатинки, со што го штити моторот од прегревање. Овој производ е компатибилен со сите течности кои обично се користат во разладните системи на автомобилите, како што се водата и разни антифризи.

За сите водени системи на ладење и греење, независно дали имаат вграден филтер за вода. Исто така, погоден за алуминиумски ипластични ладилници.

 

Кат бр 7129
Употреба Shake well before use. Add contents to the cooling system at operating temperature. Start up the heater. Then drive the vehicle for at least 10 minutes. Contents will treat up to 10 liters of coolant.
Содржина 150 ml
Пакување 20
Tип Aditiv za hladnjake

Кликни на долните наслови и отвори го линкот со безбедносните податоци и Продукт информациите :

ЛИЧЕН АСИСТЕНТ

Тука сме за вашите прашања:
Телефон: 070 400 953, 071 307 778
или преку контакт форма

MADE IN GERMANY

Топ квалитет кој се базира на испитување, развој и производство во Германија

КОМПЛЕТНА ПОНУДА

Изберете повеќе од 4.000 производи.
Се на едно место