RAPID CLEANER (SPRAY)

Вашата работа на склопување и поправки ја прави почиста побрза и посигурна. Брзо и ефикасно отстранува масло, маст и нечистотии. Делови кои се треетирани со овој препарат се во потполност чисти и немаат остатоци на смола или маснотија на себе. Добрите пенетрациски својства и контролирано испарување без трагови на хемикалии. Отстранува маслени и масни нечистотии и не остава никаков траг за д себе.

Универзален чистач за брзо чистење и дмастување на помали компоненти на моторните возила или во индустријата. Се користи за отстранување дамки од кочници, подови, облека и текстил.

Kat br : 2395

Upotreba : Spray contaminated components and allow to drain. After the solvent has evaporated, the components will be clean and free from grease.

Product may attack paints and plastic components. Check for compatibility before using.

Pakovanje : 500 ml

ЛИЧЕН АСИСТЕНТ

Тука сме за вашите прашања:
Телефон: 070 400 953, 071 307 778
или преку контакт форма

MADE IN GERMANY

Топ квалитет кој се базира на испитување, развој и производство во Германија

КОМПЛЕТНА ПОНУДА

Изберете повеќе од 4.000 производи.
Се на едно место