ROLLER BEARING GREASE KP2K-30

Високоефикасна маст од литум-калциум за подмачкување на валци и клизни лежишта при зголемени температури и екстремни притисочни оптоварувања. Оваа маст освен додаток за заштита од корозија и оксидација содржи и ЕП адитиви кои дури и со присуство до 20% вода овозможуваат оптимално подмачкување, Означување според  DIN 51502 KP2K-30. Температурно подрачје на примена : – 30°C do + 130°C.

За монтажа, одржување и поправка на возила, за алати, градежни, земјоделски и печатарски машини. За високо оптоварени лежишта и зглобови, клинасти вратила, навои и водилици.

 

ЛИЧЕН АСИСТЕНТ

Тука сме за вашите прашања:
Телефон: 070 400 953, 071 307 778
или преку контакт форма

MADE IN GERMANY

Топ квалитет кој се базира на испитување, развој и производство во Германија

КОМПЛЕТНА ПОНУДА

Изберете повеќе од 4.000 производи.
Се на едно место