RUST SOLVENT XXL

Исклучително брз растворувач на корозија. Ослободува заглавени завртки и навртки во многу кратко време. Продира во најмалите отвори. Пенетрира и раствара рѓа.

исклучителните свјства на овој производ придонесуваат за широк спектар на негова примена во фабрики и работилници, како и на моторни возила.

Кат бр : 1611

Употребa : Spray onto surface with the aerosol, air spray can, spray gun or apply by immersion, brush or wiping.

Пакувањe : 400 ml

ЛИЧЕН АСИСТЕНТ

Тука сме за вашите прашања:
Телефон: 070 400 953, 071 307 778
или преку контакт форма

MADE IN GERMANY

Топ квалитет кој се базира на испитување, развој и производство во Германија

КОМПЛЕТНА ПОНУДА

Изберете повеќе од 4.000 производи.
Се на едно место