SAW CHAIN OIL 100

Висококвалитетно масло за пила со ланец 100 е моторно масло со минерална основа формулирано од одбрани основни масла за да се постигне исклучително добро подмачкување за моторна пила и слични помали машини со „once-through loss” системи на подмачкување. Одлични својства на прилепување и оптималните својства на подмачкување овозможуваат сите подвижни делови, како што се копчињата на ланецот, оптимално да се подмачкани и заштитени од трошење и абење. Добри својства на вискозитет и однесување во разни температури гарантираат сигурна работа во текот на целата година, како на високи така и на ниски температури на воздухот.

Наменето за одмачкување на сите моторни пили со голема сла и во екстремни работни услови, како што е сечење на тврдото дрво.

Варијанти на производот
Product Name SKU Bundle languages
Saw Chain Oil 100 1277 1 l Canister plastic D
Saw Chain Oil 100 1278 5 l Canister plastic D
Saw Chain Oil 100 2992 5 l Canister plastic D-DK-FIN-N-S
Saw Chain Oil 100 1190 20 l Canister plastic D-GB
Saw Chain Oil 100 1191 60 l Drum sheet metal D-GB

 

ЛИЧЕН АСИСТЕНТ

Тука сме за вашите прашања:
Телефон: 070 400 953, 071 307 778
или преку контакт форма

MADE IN GERMANY

Топ квалитет кој се базира на испитување, развој и производство во Германија

КОМПЛЕТНА ПОНУДА

Изберете повеќе од 4.000 производи.
Се на едно место