SEALANT REMOVER

Запечените или заглавени дихтунзи (заптивки) се отстрануваат во многу кратко време и без било какви потешкотии. Едноставно испрскајте ги со спрејот и отстранете го стариот дихтунг. Брзо и едноставно ги отстранува стврднатите заптивки и заптивни маси од моторот и механичките делови. Исто така, добро се прислонува за вертикални површин.

Се користи на моторни возила, градежна и земјоделска механизација, како и во индустријата.

Кат бр : 2337

Употребa : Shake can vigorously before use. Spray the residues to be removed from a distance of 20-30 cm and leave to take effect for 5-10 minutes.

Пакувањe : 300 ml

ЛИЧЕН АСИСТЕНТ

Тука сме за вашите прашања:
Телефон: 070 400 953, 071 307 778
или преку контакт форма

MADE IN GERMANY

Топ квалитет кој се базира на испитување, развој и производство во Германија

КОМПЛЕТНА ПОНУДА

Изберете повеќе од 4.000 производи.
Се на едно место