Секојдневни херои во домаќинството

LIQUI MOLY има херои за секојдневието. Секогаш на располагање кога ви требаат. Со неверојатна флексибилност, и вистински супер моќи.

 

Fabric Impregnation

Универзална употреба за текстилни конвертибилни кровови, шатори, спортска облека и штитници од сонце. Исто така соодветно и за производи со климатски мембрани.

Супер силни и за:

• Текстилни кондури

• Ранци

• Текстилни покривки на столови.

 

 

 

LM40 Multi-Purpose Spray

Спреј за сите потреби за домот, хоби, работилница или индустрија. За кваки, ролери, штрафови, прекинувачи, рачки и многу повеќe.

Супер силен за:

• Клучалки

• Антени на возило

• Отстранување на лепливи остатоци

A/C System Cleaner (Spray)

За чистење и дезинфицирање на системи за клима во патнички моторни возила, комерцијални возила и автобуси.

Супер силен за : Стационарни клима уреди во домот

Употребувајте ги биоцидите безбедно. Секогаш прочитајте го упатството пред употреба.

 

 

Windshield Cleaner Foam + Windshield Super-Concentrated Cleaner

За ефикасно внатрешно и надворешно чистење на прозорци на возила, особено по поправки на стаклото. Исто така е соодветно за огледала и фарови во автомбилскиот сектор.

Супер силен и за :

• Мазни површини како прозори, огледала, керамика

• Стаклени полици на фрижидер.

 

 

 

Car Wash Shampoo

За темелно и нежно финиширање во чистењето

Супер силно исто така и за : Чистење на мазни површини

 

Fix-clear Rain Repellent

За сите прозори во возилата и визори на кациги.

Супер силен исто така и за :

• Стакла, огледала, стаклени туш кабини

• Стакленици

 

Microfiber Cloth

За чистење во трговија, индстрија и домаќинство.

Супер силно и за :

• Отстранување на прашина и нечистотија

• За полирање кога се користат различни производи за чистење.

 

Polish & Wax + Gloss Polish

Чисти, полира и штити. особено за обоени и металик бои. Освежува стара боја. особено за обоени површини.

Супер силен и за :

• Чистење на садопер со сјаен ефект

 

Anti-Bacterial Diesel Additive

Особено ефикасен биоцид со широк спектар на акција. за превентивно користење против бактерии, влага и микроорганизми во дизел возила кои се подолг период надвор од функција.

Супер силен и за :

• Градежна машинерија, комерцијални возила, моторни домови,

• Резервоари за складирање

• За стерилизирање на загадени резервоарни системи

Користете го биоцидот безбедно Секогаш прочитајте ги прво упатствата за употреба.

 

Hand Care Cream & Liquid Hand Cleaning Paste

Штити и се грижи за сува кожа, особено во случај на професионално оптоварување.

Супер силен исто и за :

• Редовна употреба секој ден

• Чистење на тешко извалкани раце од хоби или во домаќинството

 

Plastic Deep Treatment Lotion

Чисти, одржува и штити секаква пластична површина и гумени делови и ги освежува.

Супер силен и за :

• Пластики во домот, хоби и градина

 

Plastic Deep Treatment

За одржување и заштита на пластичните компоненти во возилата, кампери, бродови, спортски артикли и домаќинство.

Супер силен и за:

• Балконски површини

 

Leather Care

За одржување, чистење и заштита на сите кожни делови во автомобилскиот и секторот на две тркала како и за кожни одела за моторџии.

Супер силен и за :

• Кожени ракавици

• Кожени софи и столици

• Кожени чанти

• Мазни кожени чевли

• Кожени панталони