SILICONE SPRAY

Мазиво и средство за заштита и подмачкување базирано на силикон, без состојки на минерално масло или маст. Може да се користи со пластика, гума, метали и дрва. Многу лесна примена. Да се нанесе тенок слој на деловите кои се третираат и да се остави да се исушат. Отстранува неугодни звуци на пластика. Импрегнира и изолира. Има пријатен мирис.

Исклучително добар подмачкувач за шини на кровни прозори и седишта, карбуратоски спојници, како и шарки за врати и прозори. Овој производ ја одржува пластиката и гумата. Елиминира бука која се создава во пластичните облоги.

Кат бр : 3310

Употреба : Spray a thin and even coating onto the components to be treated and repeat the treatment if necessary. Do not work in the vicinity of painted areas. It must be ensured that Silicone Spray is not sprayed on food or on machine components which come into direct contact with food.

Пакување : 300 ml

ЛИЧЕН АСИСТЕНТ

Тука сме за вашите прашања:
Телефон: 070 400 953, 071 307 778
или преку контакт форма

MADE IN GERMANY

Топ квалитет кој се базира на испитување, развој и производство во Германија

КОМПЛЕТНА ПОНУДА

Изберете повеќе од 4.000 производи.
Се на едно место