Speed diesel additive

Speed diesel aditiv содржи мешавина на состојки кои имаат својство на чистење, распрскување и заштита на материјали, а формулиран е за модерни мотори, горива и разни услови на возење.

Се додава во дизел гориво за сите врсти на дизел мотори во патнички автомобили и товарни возила, трактори и работни машини. Идеално е за заштита на мотори кои не се користат подолг временски период а се наоѓаат во екстремни услови.

 

Кат бр 5160
Употреба
Содржина 1 l
Пакување 6
Tип Aditiv za dizel

Кликни на долните наслови и отвори го линкот со безбедносните податоци и Продукт информациите :

ЛИЧЕН АСИСТЕНТ

Тука сме за вашите прашања:
Телефон: 070 400 953, 071 307 778
или преку контакт форма

MADE IN GERMANY

Топ квалитет кој се базира на испитување, развој и производство во Германија

КОМПЛЕТНА ПОНУДА

Изберете повеќе од 4.000 производи.
Се на едно место