Speed petrol additiv

Бензинскиот Speed aditiv се состои од комбинација на безпепелни амоподмачкувачки додатоци кои се формулирани во склад со најновите достигнувања на технлогијата за развој на горива и адитиви. Овој производ го карактеризираат одлични својства на чистење и заштита на материјали.

Се користи кај 2-тактни и 4 тактни мотори во автомобилите, бродовите и индустриските машини. Посебно се препорачува кога моторот не се користи подолг временски период.

Кат бр 5105
Употреба
1 litar je dovoljan za 400 litara benzinskog goriva. 1 merna doza (integrisana u vrtlivog kapaka= je dovoljna za 10 litara benzina. Proizvod se meša automatski sa gorivom.
Содржина 1 l
Пакување 6
Tип Aditiv za benzin

Кликни на долните наслови и отвори го линкот со безбедносните податоци и Продукт информациите :

ЛИЧЕН АСИСТЕНТ

Тука сме за вашите прашања:
Телефон: 070 400 953, 071 307 778
или преку контакт форма

MADE IN GERMANY

Топ квалитет кој се базира на испитување, развој и производство во Германија

КОМПЛЕТНА ПОНУДА

Изберете повеќе од 4.000 производи.
Се на едно место