Speed tec diesel

Speed Tec Diesel е нов адитив за гориво наменет за подобрување на согорувањето и подобрување на забрзувањето кое е поврзано со согорувањето, особено во подрачјето на делумно оптеретување. Потполно компатибилен со сите вообичаени дизел и биодизел горива. Speed Tec Diesel значително го подобрува забрзувањето на возилото.

Додатокот на дизел гориво, особено за друмски возила (брзи комбиња). Производот е наменет за подобрување на забрзувањето на возилата. Едноставна примена.

Кат бр 3722
Употреба Jedno pakovanje od 250 ml je dovoljno za maksimum 70 litara goriva. Dodajte dizel gorivu. Mešanje je automatsko .
Содржина 250 ml
Пакување 6
Tип Aditiv za gas

Кликни на долните наслови и отвори го линкот со безбедносните податоци и Продукт информациите :

ЛИЧЕН АСИСТЕНТ

Тука сме за вашите прашања:
Телефон: 070 400 953, 071 307 778
или преку контакт форма

MADE IN GERMANY

Топ квалитет кој се базира на испитување, развој и производство во Германија

КОМПЛЕТНА ПОНУДА

Изберете повеќе од 4.000 производи.
Се на едно место