Speed tec petrol

Модерен адитив за подобрено забрзување и засилена реакција при ограничено оптоварување. Го зголемува уживањето во возењето поради повисокиот степен на користење на потрошна енергија. Моторот се пали полесно и работи подобро. Овој производ е компатибилен со сите врсти на бензини и бензински адитиви. Значајно го подобрува забрзувањето – едноставно додајте го на бензинот.

.

За сите 2 такткни и 4 тактни мотори.

Кат бр 3720
Употреба Jedno pakovanje od 250 ml je dovoljno za maksimum 70 litara benzinskog goriva. Izmešajte sadržaj pakovanja sa benzinskim gorivom. Mešanje je automatsko.
Содржина 250 ml
Пакување 6
Tип Aditiv za benzin

Кликни на долните наслови и отвори го линкот со безбедносните податоци и Продукт информациите :

ЛИЧЕН АСИСТЕНТ

Тука сме за вашите прашања:
Телефон: 070 400 953, 071 307 778
или преку контакт форма

MADE IN GERMANY

Топ квалитет кој се базира на испитување, развој и производство во Германија

КОМПЛЕТНА ПОНУДА

Изберете повеќе од 4.000 производи.
Се на едно место