START FIX

Помага при палење кога свеќичките се студени, влажни или мокри, или кога акумулаторот е преслаб. Старт фикс се состои од комбинација на работи кои се многу лесно запалливи и идеален е за употреба кај сите бензински и дизел мотори. Го олеснува палењето на сите врсти на мотори на внатрешно согорување и ефикасен е и во исклучително студени услови. Штеди непотребно напрегање и на моторот и на акумулаторот, а економичен е за употреба. Придонесува за полесно и поедноставно палење на моторот.

За сите бензински и дизел мотори, 4 тактни и 2 тактни, и тоа кај сите врсти на патнички возила, товарни возила, автобуси, моторцикли, велосипеди, чамци, градежни машини, трактори, косилки за трева, моторни пили итн.

Кат бр : 1085

Употреба : Spray directly into the air filter or the air intake and start immediately. On gasoline engines, only press the accelerator gently; on diesel engines, start with full throttle without preglowing. Note: Contains highly flammable substances. For this reason, there must be no smoking during use. Neither must this starting aid be used near naked flames or other sources of ignition.

Пакувањe : 100 ml

ЛИЧЕН АСИСТЕНТ

Тука сме за вашите прашања:
Телефон: 070 400 953, 071 307 778
или преку контакт форма

MADE IN GERMANY

Топ квалитет кој се базира на испитување, развој и производство во Германија

КОМПЛЕТНА ПОНУДА

Изберете повеќе од 4.000 производи.
Се на едно место