STEERING GEAR OIL 3100

Хидроулична течност особено развиена при високи барања на Mercedes Benz. Може да се користи во механички и хидроулични системи на многу Мерцедес возила. Квалитетните базови масла и адитиви гарантираат одговарачки вискозитет и триење, врвна заштита од трошење и корозија, одлична термичка стабилност и отпорност на стареење. Има врвни карактеристики при ниски температури.

За употреба во механички и хидроулични системи на управување.

Oдобрувања:

  • Dexron II D
  • MB-Freigabe 236.3

LIQUI MOLY го препорачува за :

  • VW G 009 300
  • ZF TE-ML 03D
  • ZF TE-ML 04D
  • ZF TE-ML 09
  • ZF TE-ML 11
  • ZF TE-ML 14A
  • ZF TE-ML 17C
Варијанти на производот
Product Name SKU Bundle languages
Steering Gear Oil 3100 1145 1 l Can plastic D-GB-I-E-P
Steering Gear Oil 3100 2372 1 l Can plastic D-RUS-UA

 

ЛИЧЕН АСИСТЕНТ

Тука сме за вашите прашања:
Телефон: 070 400 953, 071 307 778
или преку контакт форма

MADE IN GERMANY

Топ квалитет кој се базира на испитување, развој и производство во Германија

КОМПЛЕТНА ПОНУДА

Изберете повеќе од 4.000 производи.
Се на едно место