Super diesel additive

Со Кетан плус за поголема сила на моторот, помалку тропања, потивка работа и полесно палење. Го чисти моторот и системот на вбризгување и го спречува лепењето и блокадата на иглата на распрскувачот. Овој прозвод осигурува оптимален степен на користење на горивото и највисок степен на штедење на енергија. Ја намалува корозијата и трошењето на моторот. Добар е додаток на супер-дизел горивата. Исто така е погоден за дизел горива со ниско ниво на сулфур. Компатибилен е со турбополначи.

Погоден е за користење на сите дизел мотори во патнички и теретни возила, работни машини и стационирани мотори. Особено е погоден за заштита на моторот, дури и при долги периоди на нивно некористење и тоа во екстремни услови. Производот има долгорочен ефект од 2.000 км. Додајте во ¾ полн резервоар за гориво.

Кат бр 7130
Употреба Перформансите на палење и подмачкување се подобрени кога адитивот континуирано ќе се додава на ниско сулфурни дизел горива. Едно пакување од  250 ml  е доволно за 75 литри гориво. Однос на мешањето : 1:300.

-За да се сочуваат инјекторите чисти и да се заштитат од корозија,  Super Diesel Additive се додава во резервоарот за гориво на секои 2.000 km .

-5 литарските канистери и 50 литарските буриња се за транспортни компании, автобуски фирми и индустрија. Однос на мешање  1:300

– Super Diesel Additive може да се меша со дизел во секој момент, а мешањето е автоматско.

Содржина 250 ml
Пакување 20
Tип Aдитив за дизел

Кликни на долните наслови и отвори го линкот со безбедносните податоци и Продукт информациите :

ЛИЧЕН АСИСТЕНТ

Тука сме за вашите прашања:
Телефон: 070 400 953, 071 307 778
или преку контакт форма

MADE IN GERMANY

Топ квалитет кој се базира на испитување, развој и производство во Германија

КОМПЛЕТНА ПОНУДА

Изберете повеќе од 4.000 производи.
Се на едно место